Supported languages
Follow us
XXI koolist XXI sajandi haridus

XXI koolist XXI sajandi haridus

15. jaanuaril kuulutasid Suurbritannia suursaadik Eestis Chris Holtby ja Eesti Rahvusballeti kunstiline juht Toomas Edur etenduse „Uinuva kaunitar“ eel välja esseekonkursi „Minu tantsuelamus“ võitjad ja eripreemiad.

Esseekonkursi „Minu tantsuelamus“ parima töö autoriks nooremas vanuserühmas on Mirel Mesila Tallinna Reaalkoolist ning vanemas vanuserühmas Stina Aava Gustav Adolfi Gümnaasiumist. Lisaks peaauhindadele anti välja kaheksa eripreemiat, millest 3 pälvisid meie kooli õpilased.

Johanna Muriel Sermat 8B

Pillerin Kivipõld 8B

Helis Hämarsalu 10C


Palju õnne!

Suur tänu, õpetaja Seoriin Jõgise!

Estonia_esseekonkurss

Esseekonkursi “Minu tantsuelamus” võitjad. Foto: Rahvusooper Estonia

Esseekonkurss, mille raames kutsus Eesti Rahvusballett noori vaatama balletiõhtut „Symbiont(s). Petruška“ ning julgustas kirjutama oma elamusest, kuulutati välja 19. novembril Rahvusooper Estonia lavalt. Esseekonkursi eesmärk on kasvatada noortes huvi nii balleti kui tantsukriitika vastu. Esseekonkursile laekus kokku 36 esseed.

 Kõiki konkursile laekunud esseesid on võimalik lugeda Rahvusooper Estonia noorte teatriblogist.